Sunday, March 31, 2013

Facebookra fel!


A statisztikák azt mutatják, hogy az olvasótáborom csöppet sem elhanyagolható része a facebook-oldalról kattint ide. Emellett az ottani aktivitások is jelzik, hogy nem potyára van ilyenünk is. Most ennek szeretnék kicsit nagyobb fontosságot adni, vagyis megéri követni az oldalt facebookon (lájkolni meg tudjátok ti), ha még eddig nem tettétek. Miért?

Nos, eddig is több érdekességgel és infóval rendelkezett az, aki néhe felnézett a közösségi oldalunkra. Szoktam ott beharangozni frissítéseket, zenéket/videókat posztolok, amik esetleg hangulatot teremtenek egy közelgő cikkhez, vagy éppenséggel köszönetet nyilvánítok felétek ilyen-olyan dolgokért (például a nemrég átlépett 3000-es, majd 3333-as oldallátogatásért az oldal harmadik szülinapja előtt egy bő héttel). Ezentúl azonban nem "csak" ilyen posztok kerülnek ki oda, hanem pársoros vélemények egy-egy füzetről amit épp olvastam, de cikket valamilyen oknál fogva nem írok még róla. Ezen kívül híreket is kommentálok, ha valami kikívánkozik belőlem, vagy fikázok egy ocsmány borítót vagy egy füzet rajzait, ilyesmi. Szóval fun dolog lesz ez, remélem kicsit szinesebbé teszi a facebookon böngészést, és nem utolsó sorban ez sűrűbben lesz, mint frissítés, egyértelműen, hiszen ez pár sor, nem egy egész cikk.
Ja, és az is magától értetődik gondolom, hogy amiket oda gépelgetek pár sorban, az itt nem fog kikerülni, esetleg rendesen kibővítve, cikk formájában.

Szóval nem érdemes lemaradni az ilyesmiről, ugrás tehát a facebookra, aztán majd jönnek az ilyen szösszenetek.

No comments:

Post a Comment