Sunday, February 3, 2013

Egy éves a Genzo Comics


Kedves olvasótáborom, ezennel bejelentem, hogy szerény kis blogom elérkezett az első születésnapjához a mai napon. Ez nagyrészt nektek köszönhető, olvasóknak, akik tartottátok bennem/bennünk a lelket a cikkek írására, mert a statisztikai adatok azt mutatták, hogy bizony van érdeklődés és igény a képregénybemutatókra. Most nem kezdem el részletezni ezeket az adatokat, mert már szilveszterkor megtettem, majd megint az év végén lesz kiértékelő cikk.
 Hogy miként ünnepelem meg az oldal első szülinapját? Nos, egy speciális héttel. Utoljára Amondin rendezett ilyet, amikor is az Avengers volt a fő téma. Én azonban más tematikát választottam. Az egyes szám bűvöletében mától kezdődően egész jövő hétfőig egy-egy olyan füzetet szeretnék bemutatni, ami egy mára közkedvelt és közismert képregényhős első felbukkanásáról szól. Vagyis lehet itt számítani pár jó régi füzetre az elkövetkező napokban. Az első ilyen bemutató még ma délutánra várható, onnantól pedig naponta újabb és újabb hős első képregényes felbukkanása lesz várható.
Remélem elnyeri majd a tetszésetek ez a hét, és együtt ünnepeljük a Genzo Comics első születésnapját. Köszönet, hogy velünk tartottatok egész évben, tartsatok ki a továbbiakban is, hogy mi is lássuk értelmét a munkánknak. Sziasztok.

No comments:

Post a Comment