Monday, March 25, 2013

Szavazás lezárva!

Eltelt két hét, a tegnapi nap folyamán lezáródott a szavazás, ezt fogjuk most kiértékelni.
A kérdésem ugyebár az volt, hogy milyen típusú történetek érdekelnek téged/titeket. Bár a szavazatok száma érdekes módon mindkét irányba ingadozott, végül 20 szavazatnál zártunk.
A 20 szavazóból 11-nek teljesen mindegy, hogy új vagy régi történetet mutatok be, csak mutassak valamit. Ez megkönnyíti a dolgom, mert a tevem mindig is az volt, hogy minél színesebben és változatosabban ismertessek meg veletek történeteket, különböző időkből. Úgy látszik, ezen a koncepción nem kell változtassak, ennek pedig örülök. Mint kiderült, 6 olvasót csak a friss történetek, 3-at pedig csak a régiek érdekelnek. Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki azt olvassa el, ami érdekli. Nem tudom előre megmondani, hogy mikor lesz régebbi, és mikor újabb képregény, látogassátok az oldalt, és amikor olyasmi van, ami érdekel, olvasd el. Ez ilyen egyszerű. Viszont hasznos volt ez a szavazás, legalább tudom, hogy mi a helyzet. És azt is tudom, hogy ennél jóval több látogatóm van, mint ahányan szavaztak, de akik csendbe maradtak, azok szerintem beleegyeztek abba, hogy mindegy miről írok.

Köszönöm annak a 20-22 embernek, aki megtisztelt a szavazatával, hamarosan rendes képregénnyel frissülünk, azt előre tudom jelezni, hogy egy egész új történet kerül mikroszkóp alá.

No comments:

Post a Comment